| Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! | |
|
+13Hinata_99 Uchiha Yume ionutz003 uchiha_tears naruto01 Uchiha Girl Kufiiyu kankuro-itachi richroxy7 Ada Momiji-Botan Sakura Uchiha-Gurl 17 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Uchiha-Gurl Genin
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 30 Localisation : ~Naruto.Manga-Anime~ Data de inscriere : 24/05/2007
| Subiect: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Dum Mai 27, 2007 1:56 am | |
| Varianta mea de sfarsit ar fi ca Sasuke sa revina de partea celor buni. Naruto sa isi descopere adevarata origine, Sakura sa se indragosteasca de Naruto, Kakashi sa recunoasca ca o place pe Kunerai, Neji si Hinata sa fie mai apropiati, Gaara sa devina mai dezghetat si sa incerce sa isi uite trecutul crud, Temari sa recunoasca ca este indragostita de Shikamaru, si Chouji sa treaca la cura de slabire care sunt variantele voastre? | |
|
| |
Sakura Genin
Numarul mesajelor : 163 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre Frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Dum Mai 27, 2007 2:54 am | |
| poi eu ma gandeam la alta varianta! poi asa: sasuke sa se indragosteasca de sakura, naruto sa isi dea seama cao place pe hinata ji sa caute amandoi trecutul lui naruto.Temari ji sikamaru sa fie impreuna ( pe veci dak se poate) ,tenten ji neji, iar ,sa fie impreuna. Ji ca toti astea sa fie prieteni buni sa sa-l invinga pe Orochimaru- sama!
Ultima editare efectuata de catre in Mier Aug 29, 2007 4:34 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Momiji-Botan Academia Ninja
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Localisation : Konoha Data de inscriere : 23/05/2007
| |
| |
Ada Admin
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Lun Iun 04, 2007 1:25 pm | |
| poi mi-ar placea ca hinata si naruto sa fie impreuna in sfarsit.( Intr-o zi naruto o viziteaza pe hinata.acestia ies se plimba pe lac, iar naruto ii marturiseste ca o pl.e cam ciiudat dar mie asa mi-ar pl) sasuke sa se alature lui itachi sa se impace si sa il distruga pe orochimaru. Choji sa faca cura de slabire iar ino sa se indragosteasca de el ( cam ciudat nu? ) temari si Shikamaru sa recunoasca ca se pl reciproc.Sakura sa isi gaseasca alt prieten.Kakashi sa se marite si in sfarsit ( cu curekai ) si sa se lase de cartea aia nesuferita.Iar Naruto sa devina in sfarsit Hokaghe. | |
|
| |
Sakura Genin
Numarul mesajelor : 163 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre Frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Lun Iun 04, 2007 1:30 pm | |
| poi la ultima parte care ai scris-o, iai cere lu kakashi parca sa se lase de fumat sau asa cv ji cred ca ar fi dragutz sa-l vedem pe naruto kaghe! (mi si-l imaginez)! da ji alte chestii int sa se intample... | |
|
| |
richroxy7 Academia Ninja
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 32 Data de inscriere : 24/08/2007
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Vin Aug 24, 2007 5:46 pm | |
| Pai,eu am cu totul o alta idee!As vrea ca Naruto sa moara.Si Sasuke si Sakura sa se urasca,Neji sa o omoare pe Tenten,si sa aiba toti parte de rele! | |
|
| |
Sakura Genin
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mier Aug 29, 2007 4:39 am | |
| dc ai vrea chestiile astea? nu tiar place k sa aiba un sfarsit fericit? | |
|
| |
kankuro-itachi Academia Ninja
Numarul mesajelor : 15 Localisation : In Suna,Land of Wind Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mier Ian 02, 2008 7:49 am | |
| eu zic ca Naruto s eva termina atunci cand Naruto devine Hokage-Naruto Uzumaki,Sasuek nu se va mai intoarce in Konoha,INtr-un final Naruto ii va spune lui Hinata ca o place.Asa zic ca se va dermina cu adevarat Naruto | |
|
| |
Kufiiyu Academia Ninja
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 31 Localisation : Romania Data de inscriere : 21/06/2008
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Sam Iun 28, 2008 4:35 am | |
| naruto sa devina hokage sasuke sa moara in rest sa fak kishimoto cum vrea el,dar hinata sa nu vie cu naruto | |
|
| |
Uchiha Girl Academia Ninja
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 30 Localisation : Satul ascuns in frunze Data de inscriere : 03/07/2008
| |
| |
naruto01 Academia Ninja
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Lun Dec 01, 2008 11:17 am | |
| | |
|
| |
uchiha_tears Academia Ninja
Numarul mesajelor : 45 Localisation : lost in his dark tears Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Vin Dec 05, 2008 12:40 pm | |
| parca ar fi o intreaga conspiratie impotriva lui sasuke : unu vrea sa moara, una vrea sa-l paraseasca sakura si de-al-de-astea . cred ca finalul va fi asta :: sasuke il va omora pe itachi dar mai tarziu ii va parea rau pentru asta (puteti da pe google la imagini si sa scrieti uchiha si in primele 10 pagini vati gasi o poza cu sasuke care are fondul rosu,v-as da-o eu daca as sti cum sa pun img la text,in care sasuke is crying,e f. ciudata dar e mijto), se va intoarce la sakura si vor ramane impreuna ,sakura va fi adevaratul hakage dar, isi pierde titlul sau i-l cedeaza lui naruto incercand sa-l caute pe sasuke ,orocimaru va fi omorat de catre sasuke,clanul akatsuki va fi eutanasiat , naruto sa fie impreuna cu hinata dar sasuke se va simnti mereu vinovat pentru ca si-a omorat fratele( ma rog dar va fi mult mai scurta ... ma rog daca ma pui sa fac o compunere va fi de 4 pagini si jumatate ...chiar daca ar fi foarte simpla de ex. cu titlul Nimic) apropo as vrea ca naruto sa nu mai faca pe clovnul ka se face de ras! | |
|
| |
ionutz003 Kage
Numarul mesajelor : 564 Varsta : 27 Localisation : rm sarat Data de inscriere : 13/08/2009
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Dum Noi 01, 2009 7:35 am | |
| da dar e trist cand pleaca de partea lui orochimaru | |
|
| |
Uchiha Yume Jonin
Numarul mesajelor : 366 Varsta : 28 Localisation : konoha Data de inscriere : 23/11/2009
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mar Dec 15, 2009 8:03 am | |
| A happy ending:) toti sa fie fericiti | |
|
| |
ionutz003 Kage
Numarul mesajelor : 564 Varsta : 27 Localisation : rm sarat Data de inscriere : 13/08/2009
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Vin Dec 18, 2009 6:18 am | |
| pai eu cred ca naruto se va sfarsi asa: naruto se va indragosti de hinata si vor avea doi copii:D iar ceilalti vor trai in pace | |
|
| |
Uchiha Yume Jonin
Numarul mesajelor : 366 Varsta : 28 Localisation : konoha Data de inscriere : 23/11/2009
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Vin Dec 18, 2009 6:35 am | |
| poi oricum naruto se va indragosti de hinata datorita lui tsunade | |
|
| |
ionutz003 Kage
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mier Dec 30, 2009 4:48 am | |
| cum asa a da si uchiha tears sa sti ca povestile despre sasuke pe care leai zis sunt aproape adevarate a da si dc toti pun mereu ca ala sa se indragosteasca de altul etc ) e cam funny | |
|
| |
Hinata_99 Academia Ninja
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 25 Data de inscriere : 01/02/2011
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mar Feb 01, 2011 2:51 am | |
| Cum adica se indragosteste multumita lui tsunade?? ma refer la naruto de hinata. | |
|
| |
Shikamaru Academia Ninja
Numarul mesajelor : 16 Data de inscriere : 26/02/2011
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Sam Feb 26, 2011 10:59 am | |
| Sasuke sa se intoarca in konoha si sa faca un meci pe viata si moarte cu naruto si castigatorul sa fie al 6-a hokage si cuplurile hinata cu naruto(daca ar mai traii dupa modelul meu) ,sasuke cu sakura,neji cu tenten,temari cu shikamaru | |
|
| |
ionutz003 Kage
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Lun Feb 28, 2011 10:00 am | |
| oo ,neji cu tenten? Da ce aveti oameni buni:))? Poate trai si fara tenten | |
|
| |
NejiHyuga Academia Ninja
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 25 Localisation : Craiova Data de inscriere : 11/05/2011
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Sam Mai 14, 2011 1:37 pm | |
| Deci la inceputul acestui topic am vazut mesajul sakurei. As vrea sa iti spun ca in shippudenuri: Sasuke il omoara pe orochimaru si dupa si pe itachi, Tsunade moare, Danzo este pus hokage dar il omoara sasuke si kakashi ajunge hokage. . | |
|
| |
Ghrhsnsb Academia Ninja
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mier Aug 17, 2011 1:49 am | |
| pai ai dreptate sasuke il omoara pe orochimaru si pe itachi dar tsunade este in coma si danzo urma sa devina hokage dar l-a oorat sasuke si pe cand sa devina kakashi hokage si-a revenit tsunade si este din nou hockage dar acum urmeaza un mare razboi ninja si sasuke si cu naruto se vor lupta 1 la 1 si au spus amandoi ca ei stiu ca daca se vor lupta amandoi vor muri si deci astept sa vad lupta dar eu cred ca ceva de genu ca se vor intalni iar ca atunci in bila uriasa din chidori si rasengan si atunci poate ca sasuke se va intoarce inapoi in sat si naruto va fi hokagesi asa cred eu ca se termina dar nu cred ca mai sunt prea multe episoade pana la sfarsit | |
|
| |
ionutz003 Kage
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! Mier Aug 17, 2011 1:52 am | |
| Deja as crede ca asta e vis:-? ) | |
|
| |
alexutu1234 Academia Ninja
Numarul mesajelor : 19 Data de inscriere : 06/09/2011
| Subiect: y Mar Mar 27, 2012 1:39 am | |
| Eu cred ca sasuke se va intoarce in Konoha sa-l omoare pe Naruto si se va duce la el acasa si va gasi poza facuta cand echipa era intreaga. Sai era prin apropiere si vine sa-l atace. Sasuke il invoca pe susano'o si ii distruge toate bestile de cerneala. Vine cu sabia lui sa-l omoare, dar Naruto ii sare in ajutor lui Sai si il pune la pamant pe Sasuke. Uitandu-se in ochii lui Naruto ii trece toata viata prin fata ochilor si isi aminteste de momentele bune. Sasuke invata sa o iubeasca pe Sakura, Naruto intra intr-o relatie cu Hinata, Temari si Shikamaru isi recunosc iubirea, Kakashi si Guy isi continua intrecerile prostesti Rock Lee invata sa foloseasca Ninjutsu , Neji si Ten-ten vor fi impreuna, Choji va tine o cura zdravana si Ino se va indragosti de el. Atunci Konoha va accepta doi hokage : pe naruto si pe Konohamaru care se tachineaza reciproc. Kurenai va naste copilul pe care il avea cu Asuma si asa sper ca se va termina <3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! | |
| |
|
| |
| Propunetiva varianta proprie pentru sfarsitul acestui anime! | |
|