| Intrebari | |
|
+9andrei_ant Uchiha Girl Sasuke_the_best kankuro-itachi richroxy7 Uchiha-Gurl Ada Sakura Momiji-Botan 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Momiji-Botan Academia Ninja
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Localisation : Konoha Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Intrebari Mier Mai 23, 2007 3:19 pm | |
| Daca aveti intrebari despre acest anime,puteti sa scrieti aici.Noi vom incerca sa raspundem si speram ca asa vor face si ceilalti membri. | |
|
| |
Sakura Genin
Numarul mesajelor : 163 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre Frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 12:41 am | |
| poi as avea o intrebare...dar mai intai puteti raspunde cu da sau nu sau cum? de exemplu daca as intreba:naruto este personajul principal? Voi ati zice da.... ji acum intrebarea: de ce sasuke sa hotarat sa mearga cu fratele sau? ji inca una:Neji ji Hinata sunt un fel de veri? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Localisation : Konoha Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 10:03 am | |
| "de ce sasuke sa hotarat sa mearga cu fratele sau?" Sasuke nu vrea sa mearga cu fratele sau,ci vrea sa se razbune pe el.Cum am spus si la "Akatsuki",acesta si-a ucis intregul clan,cu exceptia lui Sasuke.Acesta (Itachi) i-a spus sa-l urasca,si il poate ucide cand va fi pregatit...Ceva de genul asta.Sasuke vrea sa-si reabiliteze clanul ,scopul sau fiind sa-l ucida pe Itachi.El s-a dus la Orochimaru(incepand cu episodul 108 sau 109) pentru a deveni mai puternic,desi Orochimaru ii vrea corpul. "ji inca una:Neji ji Hinata sunt un fel de veri?" Hizashi si Hiyashi sunt frati gemeni,iar in functie de cand s-au nascut (tatal Hinatei a fost primul,dar nu mai stim care e;parca Hizashi).El este din "head family" , iar tatal lui Neji,adica fratele tatalui Hinatei s-a nascut al doilea ,iar el urma sa fie din "branch family".Branch family au menirea sa-i protejeze pe cei din head family (adik Neji pe Hinata),dar acestia au un semn pe frunte ,ca dupa moarte Byakuganul https://2img.net/h/i122.photobucket.com/albums/o275/Momiji-Botan/naruto_neji0136.jpg sa dispara,pt ca nimeni sa nu-i stie secretele.Pt a forma pace,tatal Hinatei trebuia sa moara,dar tatal lui Neji a ales sa pateasca asta in locul lui...Era singurul lucru pe care l-a decis singur. Pe scurt,dupa cum iti dai seama,ei sunt verisori,dar Neji mai mult o respecta pe Hinata ,in loc sa o vada ca pe o prietena (asa ar fi mishto) Neji este geniul clanului Hyuuga (desi este din branch family,iar acestia erau considerati mai slabi) Am scris prea mult? :D
Ultima editare efectuata de catre in Joi Mai 24, 2007 1:20 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Sakura Genin
Numarul mesajelor : 163 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre Frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 10:28 am | |
| ok multumesc k ma-ti lamurit! chiar ma gandeam ca neji ji hinata sunt veri, dar nu eram sigura! oricum mersi ca ma-ti lamurit! | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 11:34 am | |
| Cu placere!Ne face placere sa ajutam fanii Naruto sa inteleaga mai bine ce nu au inteles,sau daca ar fi pierdut vreun episod.Pt ca acum e destul de greu sa le vezi...(episoadele) | |
|
| |
Ada Admin
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 12:12 pm | |
| Da stiti foarte bine serialul!Dar pe viitor am o rugaminte: nu mai puneti poze asa mari va rog ca s-ar putea strica forumul. | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 30 Localisation : ~Naruto.Manga-Anime~ Data de inscriere : 24/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 12:18 pm | |
| are si yo o intrebare:P in naruto shippuden [cine la vazut, nu neaparat pe tot] la examenul chunin [stiti ca naruto, cand se intoarce din calatorie, e unul dirntre putinii kre nu sunt chunini de varsta lui], participa el, neji daca nu ma insel si mai cine? shi app....cu gaara ce se intampla? si qm de a devenit Kazekage? ...daca se poate sa raspundeti la intrebarile mele ca am o curiozitate nemarginita=)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 1:18 pm | |
| " in naruto shippuden [cine la vazut, nu neaparat pe tot] la examenul chunin [stiti ca naruto, cand se intoarce din calatorie, e unul dirntre putinii kre nu sunt chunini de varsta lui], participa el, neji daca nu ma insel si mai cine?" Toti Geninii de acolo au devenit Chuunini iar Neji este Jounin!Naruto inca este Genin pt ca a lipsit atat si nu a putut da examenul. "cu gaara ce se intampla? si qm de a devenit Kazekage?" Asa este,Gaara a devenit Kazekage.Nu se stie cum a devenit,dar cert este ca i-a fost foarte greu sa castige increderea celkorlalti si a muncit mult pt acest titlu.El le dovedest celor din sat ca ii pasa de ei si merita sa fie Kazekage cand ii salveaza de Akatsuki (Deidara & Sasori),dar din pacate,Gaara,este rapit. "daca se poate sa raspundeti la intrebarile mele ca am o curiozitate nemarginita=))" Normal ca raspundem!Doar de aceea este topicul acesta.Sa te lamuresti in privinta a ceea ce nu stii! :D | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 1:19 pm | |
| - Admin-Hinata a scris:
- Da stiti foarte bine serialul!Dar pe viitor am o rugaminte: nu mai puneti poze asa mari va rog ca s-ar putea strica forumul.
Ne pare rau;de acum vom pune linkul daca e prea mare.E bine? | |
|
| |
Ada Admin
Numarul mesajelor : 97 Varsta : 29 Localisation : ~Satul ascuns intre frunze~ Data de inscriere : 23/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Joi Mai 24, 2007 1:25 pm | |
| Da asa e bine multumesc de intelegere. | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 30 Localisation : ~Naruto.Manga-Anime~ Data de inscriere : 24/05/2007
| Subiect: Re: Intrebari Vin Mai 25, 2007 12:17 am | |
| si inka o intrebare care ma makina Tayuya, e personaj pozitiv? sau negativ? ca nu prea am intzeles.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebari Vin Mai 25, 2007 8:05 am | |
| "Tayuya, e personaj pozitiv? sau negativ?...."
Pai,Tayuya este personaj negativ.Ea este de partea lui Orochimaru. | |
|
| |
Sakura Genin
| Subiect: Re: Intrebari Dum Mai 27, 2007 3:06 am | |
| poi atunci eu intreb: Cine e acest Tyuya? ( nu stiu dak am scris bn numele lui) | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
| Subiect: Re: Intrebari Dum Mai 27, 2007 3:15 am | |
| E Tayuya..E un geini din Satul ascuns in Sunet, este personaj negativ, de partea lui Orochimaru, si uite ji o poza q ea.. aiki se transforma daca nu ma injel | |
|
| |
Sakura Genin
| Subiect: Re: Intrebari Dum Mai 27, 2007 4:07 am | |
| aha... deci tayuya e fata? sau baiat? | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
| |
| |
Sakura Genin
| Subiect: Re: Intrebari Dum Mai 27, 2007 4:44 am | |
| poi eu am crezut ca orochimaru e fata la inceput! asa ca nu se stie nicidata!
Ultima editare efectuata de catre in Mier Aug 29, 2007 4:41 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
| Subiect: Re: Intrebari Dum Mai 27, 2007 4:50 am | |
| | |
|
| |
Sakura Genin
| Subiect: Re: Intrebari Dum Mai 27, 2007 4:55 am | |
| hi hi hi! dar eu cred ca-m camdeviat de la ce tr sa facem la acest subiect! poi noi tr sa punem int nu sa vb despre cine am crezut ca e fata sau baiat! (aici recunosc ca e ji vina mea! ca eu am deschis subiectul)! | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
| Subiect: Re: Intrebari Lun Mai 28, 2007 11:26 am | |
| intrebare!! un lucru mia ramas neclar...sau mai bine zis mai multe dc a plekat Naruto q Jiraiya? Ce vrea defapt Orochimaru q Sasuke? De ce nu la omorat Itachi pe Sasuke cadn a avut ocazia? Si dc orochimaru a treqt de partea celor rai??? | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebari Mar Mai 29, 2007 2:25 pm | |
| " dc a plekat Naruto q Jiraiya? " Ca sa se antreneze,pt a deveni mai puternic (doua motive: 1. Akatsuki urma sa vina dupa el dupa 2 ani; 2. Pt ca vroia sa-l aduca pe sasuke inapoi,si inca mai vrea.) "Ce vrea defapt Orochimaru q Sasuke?" El are o...putere (interzisa,inventata de el parca) prin care-si poate schimba corpul,si astfel sa traiasca ffff. mult.Orochimaru vrea ca si corpul lui Sasuke sa fie noul lui corp,dar in timp ce geninii din Konoha ii incetineau pe cei ce-l aduceau pe Sasukela el,Orochimaru a trebuit neaparat sa-si schimbe corpul.El nu-si poate schimba corpul decat la un interval de 2 sau 3 ani,asa ca il tine pe Sasuke cu el si-l antreneaza,pt acest scop. "De ce nu la omorat Itachi pe Sasuke cadn a avut ocazia?" Pt ca Naruto a intervenit,iar Jirariya a vrut sa-l apere,astfel reusind sa-i faca pe Itachi si Kisame sa plece.De altfel,este probbil acelasi raspuns ca la intrebarea "de le nu l-a omorat Itachi pe sasuke impreuna cu intreg clanul?" Pt ca...atunci i-a zis: "Run,run ,cling to life, hate me...etc etc..." Intr-un fel atunci l-a lasat in viata,dandu-i ocazia ca altadata,dupa ce va deveni mai puternic,sa se razbune ,ucigandu-l. E greu de explicat...ar trebui sa vezi animeul ca sa intelegi mai bine..Daca ai vedea poate ai intelege,caci,asa,e destul de greu sa explici de ce... "Si dc orochimaru a treqt de partea celor rai??? " Orochimaru nu a avut de la inceput orientari prea bune...si pt ca Sarutobi nu i-a acordat dreputul de a fi al cincilea Hokage.El vrea sa distruga Konoha... Speram ca te-am lamurit intr-un fel...oricum,avem de gand sa reurmarim tot acest anime,si atunci vom sti mult mai bine. | |
|
| |
Uchiha-Gurl Genin
| Subiect: Re: Intrebari Vin Iun 01, 2007 1:41 am | |
| mati lamurit.... ) dar eu am mai multe nelamuriri.... cine si dece a omorato pe mama lui Gaara? care e adevarata origine a lui Gaara? Gaara, Kankuro si Temari chiar sunt frati adevarati? adika au aceeasi mama..? | |
|
| |
Ada Admin
| Subiect: Re: Intrebari Lun Iun 04, 2007 1:18 pm | |
| Poi eu spun ce stiu si daca nu momiji-botan sa ma corectati poi stiu ca gaara si-a ucis mama nu am inteles la ce se refera a doua intrebare din cate stiu sunt frati adevarati | |
|
| |
| Subiect: Re: Intrebari Joi Iun 07, 2007 8:32 am | |
| - Ada a scris:
- Poi eu spun ce stiu si daca nu momiji-botan sa ma corectati
poi stiu ca gaara si-a ucis mama nu am inteles la ce se refera a doua intrebare din cate stiu sunt frati adevarati Asa este...prima si ultima intrebare sunt adevarate. Si nici noi nu am inteles a doua intrebare.Shinobi-Temari,poti sa ne spui mai explicit despre ce e vorba...? | |
|
| |
Ada Admin
| Subiect: Re: Intrebari Joi Iun 07, 2007 9:21 am | |
| as vrea daca se poate sa imi spuneti daca stiti in ce episod dau testul acela cu clopoteii jiraia, orochimaru si tsunade? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari | |
| |
|
| |
| Intrebari | |
|